Postadres
Postbus 2214
5260 CE Vught

Bezoekadres
Carillonlaan 3
5261 LT Vught

073 - 684 70 60
info@zuiderbos.nl

Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Wellicht hebben wij het antwoord hier voor u klaar staan.

Veelgestelde vragen

‘Intensieve samenwerking met Herlaarhof en andere zorginstellingen’

Zorgpartners Zorgpartners

Zorgpartners

Zuiderbos bevindt zich in een divers en rijk landschap van onderwijs en zorg. Wij zetten vol in op samenwerking met andere scholen en zorginstellingen. Dat doen we in onze onderwijsactiviteiten, de ambulante begeleiding en de ontwikkeling van cursussen voor het regulier onderwijs. Passend onderwijs vraagt om contact en het delen van kennis en ervaring.

We werken intensief samen met Herlaarhof en andere gespecialiseerde GGZ instellingen. Het onderwijs en de behandeling zijn één afgestemd geheel. Alles gericht op de leerling als individu: één kind - één plan. De verantwoordelijkheid voor het onderwijs ligt bij Zuiderbos, de verantwoordelijkheid voor de behandeling bij Herlaarhof en/of andere gespecialiseerde GGZ instellingen. Door goed overleg zorgen we voor de best mogelijke samenwerking.

Gemeentelijke Gezondheidsdienst
De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) biedt uw kind op verschillende leeftijden een onderzoek aan. We zorgen ervoor dat uw kind op tijd een onderzoek krijgt en dat er niet dezelfde of onnodige onderzoeken worden gedaan. U krijgt vanzelf een uitnodiging thuisgestuurd. Zie ook: www.ggdhvb.nl.