Postadres
Postbus 2214
5260 CE Vught

Bezoekadres
Carillonlaan 3
5261 LT Vught

073 - 684 70 60
info@zuiderbos.nl

Werken bij Zuiderbos

De medewerkers van Zuiderbos hebben één ding met elkaar gemeen: ze excelleren in het kijken naar kinderen, in het signaleren van problematiek, in het creëren van passende oplossingsstrategieën en in het samenwerken met onze zorgpartners. Dit vraagt een bijzondere aanpak van onze onderwijsmedewerkers. Bij Zuiderbos is het belangrijk dat je didactisch en pedagogisch goed geschoold bent maar zeker zo belangrijk is je passie voor onze doelgroep. En of je nu voor de klas staat, kinderen begeleidt of een ondersteunende rol vervult bij Zuiderbos, met plezier en deskundigheid ga je op zoek naar de juiste aanpak voor ieder kind en elke situatie. Je haalt steeds opnieuw het beste in de leerlingen, in je collega’s én in jezelf naar boven. Je stelt je open en flexibel op en streeft altijd naar manieren om nog beter samen te werken met alle betrokkenen. Zo zorg je er samen voor dat iedere leerling weer zelfstandig en met vertrouwen kan leren op school.

Openstaande vacatures

Locatie Helmond | Leraar

De locatie Helmond is op zoek naar een leraar SO/VSO. Heb jij dit Zuiderbos DNA, ben jij de doorpakker die op zoek gaat naar een oplossing en doe je dit met een gezonde dosis humor en passie? Ben je in het bezit van een onderwijsbevoegdheid? Tot slot ben je voldoende digitaal vaardig passend bij je functie, of ben je bereid om je hierin te scholen. Solliciteer dan nu! 

Download PDF voor meer informatie

Locatie Helmond | Conciërge/Ondersteuner techniek -en handvaardigheidslessen

De locatie Helmond is op zoek naar een conciërge met hart en oog voor onze leerlingen.
Als conciërge ben je het visitekaartje van de school. Je ontvangt bezoekers, houdt toezicht, voert klein onderhoud uit en assisteert bij techniek- en handvaardigheidslessen. Herken jij jezelf en houd je van afwisselend werk? Solliciteer dan nu!

Download PDF voor meer informatie

Locatie Veldhoven | Onderwijsassistent leraarondersteuner SO/VSO

De locatie Veldhoven is op zoek naar een onderwijsassistent/leraarondersteuner SO/VSO. Ben jij de doorpakker die op zoek gaat naar een oplossing en doe je dit met een gezonde dosis humor en passie? Solliciteer dan nu!

Download PDF voor meer informatie

Locatie Veldhoven | Leraar VSO

De locatie Veldhoven is op zoek naar een leraar VSO. Heb jij voldoende pedagogische kwaliteiten om met onze doelgroep te kunnen werken? Wil je leren om op een nieuwe manier te werken en ben je bereid daarin te investeren? Is het je drive om samen onderwijs op een andere manier op de kaart te krijgen? Solliciteer dan nu!

Download PDF voor meer informatie

Locatie Veldhoven | Onderwijsassistent/leraarondersteuner SO

De locatie Veldhoven is op zoek naar een onderwijsassistent/leraarondersteuner SO. Ben jij de doorpakker die op zoek gaat naar een oplossing en doe je dit met een gezonde dosis humor en passie? Heb jij voldoende pedagogische kwaliteiten om met onze doelgroep te kunnen werken? Solliciteer dan nu!

Download PDF voor meer informatie

Beschikbare stageplaatsen

Stageplaatsen | Zuiderbos

Zuiderbos heeft regelmatig plaats voor verschillende stagiaires.
Ben je een gemotiveerde student en op zoek naar een uitdagende stage in het onderwijs? Klik dan snel verder!

Download PDF voor meer informatie
impression image

Werken bij Zuiderbos betekent werken in een gevarieerd en enthousiast team van collega's. Ieder met zijn eigen motivatie en specialisme. Lees interviews met verschillende, misschien wel toekomstige, collega's!

Interviews