Postadres
Postbus 2214
5260 CE Vught

Bezoekadres
Carillonlaan 3
5261 LT Vught

073 - 684 70 60
info@zuiderbos.nl

Werken bij Zuiderbos

De medewerkers van Zuiderbos hebben met elkaar gemeen dat ze excelleren in het kijken naar kinderen, in het signaleren van problematiek, in het creëren van passende oplossingsstrategieën en in het samenwerken met onze zorgpartners. Dit vraagt een bijzondere aanpak van onze onderwijsmedewerkers. Bij Zuiderbos is het belangrijk dat je didactisch en pedagogisch goed geschoold bent maar zeker zo belangrijk is je passie voor onze doelgroep. En of je nu voor de klas staat, kinderen begeleidt of een ondersteunende rol vervult bij Zuiderbos, met plezier en deskundigheid ga je op zoek naar de juiste aanpak voor ieder kind en elke situatie. Je haalt steeds opnieuw het beste in de leerlingen, in je collega’s én in jezelf naar boven. Je stelt je open en flexibel op en streeft altijd naar manieren om nog beter samen te werken met alle betrokkenen. Zo zorg je er samen voor dat iedere leerling weer zelfstandig en met vertrouwen kan leren op school.

Openstaande vacatures

Lid raad van toezicht

Wij zoeken een nieuwe toezichthouder die zich onderscheidt door een open kijk te hebben op (speciaal)onderwijsontwikkeling en een meedenker is in een interessant netwerk met aandacht voor beleid en strategie op onderwijsgebied.

ingangsdatum 1 april 2024
Meer informatie

Teamleider locatie Vught

GEZOCHT: inspiratie, daadkracht, luisterend oor, analyse, afstand en nabijheid en humor!

Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen, dan ben jij degene die wij zoeken.

Voor de locatie Vught zijn we op zoek naar een teamleider met ervaring die ons team complementair maakt om samen het verschil te maken voor onze uitdagende doelgroep. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een volledige afdeling binnen Zuiderbos. Het team, de leerlingenzorg, het onderwijs behoren allemaal tot jouw portefeuille. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Jij hebt de kwaliteit om vanuit visie het team te inspireren en te stimuleren in een omgeving waar integraal samenwerken de sleutel tot ontwikkeling is.

Zuiderbos is een leergemeenschap waarin we elke dag het beste in onszelf, de leerling en elkaar naar boven proberen te halen.

In Vught hebben we vier verschillende afdelingen:

  • Speciaal onderwijs (basisschool)

  • Vmbo basis/praktijkonderwijs

  • Vmbo KGT

  • Havo

€3.334,00 - €7.225,00 bruto bij een fulltime aanstelling
32 tot 40 uur
Allerlei opleidingsmogelijkheden en ruimte om te groeien
Meer informatie

Beschikbare stageplaatsen

Stageplaatsen | Zuiderbos

Zuiderbos heeft regelmatig plaats voor verschillende stagiaires.
Ben je een gemotiveerde student en op zoek naar een uitdagende stage in het onderwijs? Klik dan snel verder!

Download PDF
voor meer informatie
impression image

Werken bij Zuiderbos betekent werken in een gevarieerd en enthousiast team van collega's. Ieder met zijn eigen motivatie en specialisme. Lees interviews met verschillende, misschien wel toekomstige, collega's!

Interviews