Postadres
Postbus 2214
5260 CE Vught

Bezoekadres
Carillonlaan 3
5261 LT Vught

073 - 684 70 60
info@zuiderbos.nl

Werken bij Zuiderbos

De medewerkers van Zuiderbos hebben met elkaar gemeen dat ze excelleren in het kijken naar kinderen, in het signaleren van problematiek, in het creëren van passende oplossingsstrategieën en in het samenwerken met onze zorgpartners. Dit vraagt een bijzondere aanpak van onze onderwijsmedewerkers. Bij Zuiderbos is het belangrijk dat je didactisch en pedagogisch goed geschoold bent maar zeker zo belangrijk is je passie voor onze doelgroep. En of je nu voor de klas staat, kinderen begeleidt of een ondersteunende rol vervult bij Zuiderbos, met plezier en deskundigheid ga je op zoek naar de juiste aanpak voor ieder kind en elke situatie. Je haalt steeds opnieuw het beste in de leerlingen, in je collega’s én in jezelf naar boven. Je stelt je open en flexibel op en streeft altijd naar manieren om nog beter samen te werken met alle betrokkenen. Zo zorg je er samen voor dat iedere leerling weer zelfstandig en met vertrouwen kan leren op school.

Openstaande vacatures

leraar lichamelijke opvoeding locatie Veldhoven & Helmond

"Ik mag ik en jij mag jij zijn". Ons motto wat gevoeld en geleefd wordt zowel bij onze collega's, maar ook bij onze leerlingen en hun ouders. Ieder kind is uniek en vraagt een unieke aanpak.
Wil jij tijdens een cruciale periode in het leven van onze leerlingen hen in beweging krijgen? Laat dan deze kans niet laten lopen!

Schaal LC €3.321,- tot €5.862,- bruto per maand op fulltime basis
24 tot 32 uur per week. Meteen een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
Allerlei opleidingsmogelijkheden en ruimte om te groeien
Meer informatie

Medewerker ICT

Ben jij een technisch talent met een passie voor ondersteuning? Wil je een cruciale rol spelen in het soepel laten verlopen van onze ICT-processen? Dan is de functie van Medewerker ICT bij Stichting Zuiderbos iets voor jou!

Schaal OOP 7 €2.392,- tot €3.588,- bruto op fulltime basis
40 uur per week. Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
Allerlei opleidingsmogelijkheden en ruimte om te groeien
Meer informatie

Leraar VSO locatie Helmond

Binnen ons team in Helmond komt en plaatsje vrij voor een leraar VSO. Heb je altijd al de overstap willen maken naar het gespecialiseerd onderwijs? Nu is je kans!

Schaal LC €3.321,- tot €5.862,- bruto per maand op fulltime basis
24 tot 40 uur per week. Meteen een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
Allerlei opleidingsmogelijkheden en ruimte om te groeien
Meer informatie

Beschikbare stageplaatsen

Stageplaatsen | Zuiderbos

Zuiderbos heeft regelmatig plaats voor verschillende stagiaires.
Ben je een gemotiveerde student en op zoek naar een uitdagende stage in het onderwijs? Klik dan snel verder!

Download PDF
voor meer informatie
impression image

Werken bij Zuiderbos betekent werken in een gevarieerd en enthousiast team van collega's. Ieder met zijn eigen motivatie en specialisme. Lees interviews met verschillende, misschien wel toekomstige, collega's!

Interviews