Postadres
Postbus 2214
5260 CE Vught

Bezoekadres
Carillonlaan 3
5261 LT Vught

073 - 684 70 60
info@zuiderbos.nl

Werken bij Zuiderbos

De medewerkers van Zuiderbos hebben één ding met elkaar gemeen: samen zorgen ze ervoor dat iedere leerling krijgt wat hij of zij nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen. Dat betekent dat je als leerkracht niet alleen didactisch, maar vooral pedagogisch sterk in je schoenen staat. En of je nu voor de klas staat, kinderen begeleidt of een ondersteunende rol vervult bij Zuiderbos, met plezier en deskundigheid ga je op zoek naar de juiste aanpak voor ieder kind en elke situatie. Je haalt steeds opnieuw het beste in de leerlingen, in je collega’s én in jezelf naar boven. Je stelt je open en flexibel op en streeft altijd naar manieren om nog beter samen te werken met alle betrokkenen. Zo zorg je er samen voor dat iedere leerling weer zelfstandig en met vertrouwen kan leren op school.

Openstaande vacatures

Vervanging leraar SO | Locatie Veldhoven

Locatie Veldhoven is op zoek naar een leraar SO ter vervanging van 1,0 fte. Kerntaak van Zuiderbos is het geven van onderwijs aan leerlingen met onderwijsbeperkingen die samenhangen met psychiatrische problematiek, of die daar mogelijk mee samenhangen. Wil je graag werken in een enthousiast team? Reageer dan snel!

Download PDF voor meer informatie

Leraar VSO | Locatie Veldhoven

Op Zuiderbos Veldhoven werken wij samen in een klein, deskundig en enthousiast team aan de begeleiding van leerlingen met onderwijsbeperkingen in relatie met complexe psychiatrische problematiek. Voel jij je uitgedaagd om je didactische en pedagogische kwaliteiten in te zetten voor deze kinderen en jongeren? Wil je graag als groepsleerkracht en mentor werken met onze jongeren?

Download PDF voor meer informatie

Docent vmbo-t | Locatie Vught

Locatie Vught is op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor het vmbo met affiniteit voor het vak Engels. Heb jij zin om onderwijs te bieden aan deze leerlingen? Voel jij je uitgedaagd om je didactische kwaliteiten in te zetten voor jongeren waarbij het leren door psychische en/of gedragsproblematiek net iets anders verloopt? Reageer dan snel!

Download PDF voor meer informatie

Vervanging docent vmbo | Locatie Vught

Locatie Vught is op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor het vmbo ter vervanging voor 0,8 - 1,0 fte. Heb jij zin om onderwijs te bieden aan deze leerlingen? Voel jij je uitgedaagd om je didactische kwaliteiten in te zetten voor jongeren waarbij het leren door psychische en/of gedragsproblematiek net iets anders verloopt? Reageer dan snel!

 

Download PDF voor meer informatie
impression image

Werken bij Zuiderbos betekent werken in een gevarieerd en enthousiast team van collega's. Ieder met zijn eigen motivatie en specialisme. Lees interviews met verschillende, misschien wel toekomstige, collega's!

Interviews