Postadres
Postbus 2214
5260 CE Vught

Bezoekadres
Carillonlaan 3
5261 LT Vught

073 - 684 70 60
info@zuiderbos.nl

Werken bij Zuiderbos

De medewerkers van Zuiderbos hebben één ding met elkaar gemeen: samen zorgen ze ervoor dat iedere leerling krijgt wat hij of zij nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen. Dat betekent dat je als leerkracht niet alleen didactisch, maar vooral pedagogisch sterk in je schoenen staat. En of je nu voor de klas staat, kinderen begeleidt of een ondersteunende rol vervult bij Zuiderbos, met plezier en deskundigheid ga je op zoek naar de juiste aanpak voor ieder kind en elke situatie. Je haalt steeds opnieuw het beste in de leerlingen, in je collega’s én in jezelf naar boven. Je stelt je open en flexibel op en streeft altijd naar manieren om nog beter samen te werken met alle betrokkenen. Zo zorg je er samen voor dat iedere leerling weer zelfstandig en met vertrouwen kan leren op school.

Openstaande vacatures

Onderwijsassistent so | locatie Helmond

Locatie Helmond is op zoek naar een onderwijsassistent SO. Voel jij je uitgedaagd om je pedagogische en didactische kwaliteiten in te zetten voor onze doelgroep?     Wil je graag werken in een enthousiast team? Reageer dan snel op deze vacature!

Download PDF voor meer informatie

Onderwijsassistent so | locatie Veldhoven

Locatie Veldhoven is op zoek naar een onderwijsassistent SO. Kerntaak van Zuiderbos is het geven van onderwijs aan leerlingen met onderwijsbeperkingen die samenhangen met psychiatrische problematiek, of die daar mogelijk mee samenhangen. Wil je graag werken in een enthousiast team? Reageer dan snel op deze vacature!

Download PDF voor meer informatie

Beschikbare stageplaatsen

Stageplaatsen | Zuiderbos

Zuiderbos heeft regelmatig plaats voor verschillende stagiaires.
Ben je een gemotiveerde student en op zoek naar een uitdagende stage in het onderwijs? Klik dan snel verder!

Download PDF voor meer informatie
impression image

Werken bij Zuiderbos betekent werken in een gevarieerd en enthousiast team van collega's. Ieder met zijn eigen motivatie en specialisme. Lees interviews met verschillende, misschien wel toekomstige, collega's!

Interviews