Postadres
Postbus 2214
5260 CE Vught

Bezoekadres
Carillonlaan 3
5261 LT Vught

073 - 684 70 60
info@zuiderbos.nl

‘gecertificeerde opleiding’

Arrangeren door Classificeren

De opleiding Arrangeren door Classificeren leert deelnemers omgaan met gedrag door middel van gedragsclassificaties. Aan de hand van deze classificaties zijn deelnemers in staat passende interventies te arrangeren. Hierbij worden steeds de ondersteuningsbehoeften van de leerling gezien als vraag en de afgestemde leerkrachtinterventies als passend antwoord.

Om het rendement van de opleiding en dus de vaardigheid van het classificeren van gedrag vast te houden en te bestendigen, is het aan te bevelen dat er binnen de opgeleide onderwijsorganisatie deelnemers zijn die de rol van beeldteamcoach over kunnen nemen. Een passende opleiding tot beeldteamcoach is zeker wenselijk. 

Zuiderbos werkt sinds enige jaren nauw samen met Kaliber BV. Zij biedt de opleiding BeeldTeamCoaching aan en leidt deelnemers op tot gecertificeerd BeeldTeamCoach. 

Klik hier voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Voor wie?

De opleiding is bedoeld voor leerkrachten uit primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Daarnaast is de opleiding zinvol voor intern- en ambulant begeleiders die behoefte hebben aan een kijkmethodiek. Om te kunnen deelnemen aan deze post-hbo-opleiding hebben deelnemers minstens een pabo-opleiding, lerarenopleiding en/of opleiding Social Studies afgerond. De opleiding is gecertificeerd.

De opleiding wordt incompany en individueel aangeboden. Wil je meer weten? Neem dan contact op via 073-6847060 en vraag naar Rian, Marloes of Andrea, de opleiders van de ZuiderbosAcademie. Of mail naar academie@zuiderbos.nl.