Postadres
Postbus 2214
5260 CE Vught

Bezoekadres
Carillonlaan 3
5261 LT Vught

073 - 684 70 60
info@zuiderbos.nl

Zuiderbosacademie

Omgaan met leerlingen met psychiatrische gedragsproblemen of een vermoeden hiervan vraagt van leerkrachten specialistische kennis en vaardigheid op zowel pedagogisch als didactisch gebied. Met de Zuiderbosacademie stellen wij onze expertise beschikbaar aan scholen en instellingen die hun medewerkers hierin (verder) willen bekwamen.

De ZuiderbosAcademie is bedoeld voor onderwijsprofessionals en teams uit primair, voortgezet en speciaal onderwijs.

Wilt u meer weten over de opleiding, cursussen en maatwerk van de ZuiderbosAcademie dan kunt u onderstaande informatie lezen of u kunt natuurlijk contact opnemen met één van onze medewerkers.

Gecertificeerde opleiding 
Arrangeren door Classificeren©

De opleiding Arrangeren door Classificeren leert deelnemers omgaan met gedrag door middel van gedragsclassificaties. Aan de hand van deze classificaties zijn deelnemers in staat passende interventies te arrangeren. Hierbij worden steeds de ondersteuningsbehoeften van de leerling gezien als vraag en de afgestemde leerkrachtinterventies als passend antwoord.

Download de folder voor de incompany opleiding en de folder voor individueel inschrijven, of kijk op deze pagina voor meer informatie over de opleiding.

"Als je de manier waarop je naar de dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt."

Deelnemer opleiding ZuiderbosAcademie, 2022

 

 

“De uitdaging waar veel leerkrachten voor staan kan vaak worden herleid tot hun behoefte de zelfstandigheid van kinderen te ontwikkelen en waar nodig te ondersteunen”

- Marzano, 2004

Wil je meer weten?
Bel dan met Rian!

06 - 86 85 55 89