Postadres
Postbus 2214
5260 CE Vught

Bezoekadres
Carillonlaan 3
5261 LT Vught

073 - 684 70 60
info@zuiderbos.nl

Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Wellicht hebben wij het antwoord hier voor u klaar staan.

Veelgestelde vragen

Schenking Fonds Welzijnswerk

6 juli 2020

In een tijd waarin je elkaar niet zomaar kunt ontmoeten, een tijd waarin je veel meer aan huis gekluisterd bent en noodgedwongen onderwijs op afstand moet volgen, merk je hoe fijn het is als je via social media met anderen contact kunt hebben. Vanuit het Fonds Welzijnswerk ontstond het idee om iPads weg te geven aan leerlingen/cliënten, omdat het helpt om in contact te blijven met school, medeleerlingen en vrienden.

Zo ontving Herlaarhof 15 stuks om te verdelen onder cliënten. Ze hebben daarvoor ook Zuiderbos als samenwerkingspartner benaderd om te kijken voor welke leerlingen dit cadeau meer dan welkom is. Een cadeau waardoor ze gemakkelijker onderwijs op afstand kunnen krijgen en daarvoor niet meer afhankelijk zijn van geleende laptops. We hadden vier laptops om weg te geven en de lijst van kanshebbers bestond uit welgeteld 25 namen.

Door loting hebben we uiteindelijk vier leerlingen erg blij kunnen maken! Wij denken dat de foto's voor zich spreken en laten zien dat ze op een goede plek terecht zijn gekomen.

Namens school en de vier prijswinnaars willen we Fonds Welzijnswerk bedanken voor dit mooie gebaar.